ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρωσία: To YouTube έκλεισε το κανάλι των φαρσέρ που «κορόιδεψαν» τον Βρετανό υπουργό Άμυνας

Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία αποκλείστηκαν από το YouTube

Ρωσία: To YouTube έκλεισε το κανάλι των φαρσέρ που «κορόιδεψαν» τον Βρετανό υπουργό Άμυνας

Οι δύο φαρσέρ από τη Ρωσία που είχαν «πιάσει κορόιδο» τον Βρετανό υπουργό Άμυνας, Μπεν Γουάλας; Βλαντίμιρ «Βόβαν» Κρασνόφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ θα πρέπει να βρουν άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάζουν τις φάρσες τους αφού το YouTube τους έκλεισε το κανάλι τους στην πλατφόρμα.

Η είδηση έχει φυσικά γίνει θέμα και στα ουκρανικά ΜΜΕ, όπως το NEXTA.

Η φάρσα στον Γουάλας

Οι δυο Ρώσοι επαγγελματίες φαρσέρ κατάφεραν να παραπλανήσουν τον υπουργό Άμυνας της Βρετανίας, Μπεν Γουάλας, ο οποίος νόμιζε ότι μιλάει με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και άρχισε να λέει στον ένα ότι «τελειώνουν τα αντιαρματικά όπλα της Αγγλίας».

Οι φαρσέρ, σε άλλο σημείο της επικοινωνίας τους, τον ρώτησαν εάν η Βρετανία θα υποστηρίξει το πυρηνικό πρόγραμμα της Ουκρανίας. Εκεί ήταν που ο Βρετανός άρχισε να ψυλλιάζεται κάτι και να μοιάζει λίγο σκεπτικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέρος της φάρσας έδωσαν οι δύο Ρώσοι στη δημοσιότητα. Πάντως ανεπίσημα η κυβέρνηση της Βρετανίας κάνει λόγο για «πειραγμένο» βίντεο και λέει ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Μάλιστα ανώτατος αξιωματούχος που μίλησε στη Daily Mail, τα χαρακτήρισε όλα ανοησίες. «Έχουμε άπειρους αντιαρματικούς πυραύλους. Τους κατασκευάζουμε στο Μπέλφαστ», είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.