Ρωσικά ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν είπε στους Ουκρανούς: «Θα σας δώσω όπλα αλλά θα μου δώσετε όλα τα σιτηρά σας»

Τι ζήτησε ως αντάλλαγμα για τα όπλα ο Τ.Μπάιντεν από τους Ουκρανούς

Ρωσικά ΜΜΕ – Ο Τ.Μπάιντεν είπε στους Ουκρανούς: «Θα σας δώσω όπλα αλλά θα μου δώσετε όλα τα σιτηρά σας»

Οι Αμερικανοί δεν δίνουν τίποτα δωρεάν, ακόμη και εάν αυτό προσπαθούν να μας πείσουν τα δυτικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τους Ρώσους ο Τζο Μπάιντεν έχει ζητήσει ανταλλάγματα από τους Ουκρανούς για να τους δώσει όπλα. 

Στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Russia-1,  η δημοσιογράφος Olga Scabeeva απεικονίζει τα 40 δισεκατομμύρια δολάρια που εγκρίθηκαν από το Σώμα των ΗΠΑ ως βοήθεια προς την Ουκρανία. 

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι ως αντάλλαγμα για τα όπλα ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε από τους Ουκρανούς όλα τα σιτηρά τους. Και προσθέτει ότι οι Αμερικανοί έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους για να επιτρέψουν την εξαγωγή σιτηρών στην Ευρώπη.

Όχι μόνο αυτό: σύμφωνα με τη ρωσική κρατική τηλεόραση, ο αναπληρωτής διευθυντής της CIA, Avril Haines θα τρόμαζε τον κόσμο σχετικά με τις προθέσεις του Πούτιν να επιτρέψει να παραμείνουν ανοιχτές οι εξαγωγικές διαδρομές, υποστηρίζοντας ότι ο Τσάρος δεν θα σταματήσει την «Ειδική Επιχείρησή» του στο Ντονμπάς αλλά θα συνεχίσει την εκστρατεία μέχρι την Κριμαία και την Υπερδνειστερία.

Ο Μπάιντεν, από την άλλη, εξήγησε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους προσπαθούν να βοηθήσουν την Ουκρανία να εξάγει ακριβώς επειδή ο πόλεμος έχει διακόψει τις προμήθειες στις παγκόσμιες αγορές. Προκαλώντας έναν καταρράκτη αυξήσεων για το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και τα λιπάσματα. Ο ΟΗΕ έκανε γνωστό ότι ο δείκτης τιμών των τροφίμων έχει αυξηθεί κατά 30% σε σύγκριση με πριν από ένα χρόνο ακριβώς λόγω της σύγκρουσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.