ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Ριαμπκόφ: Η Ρωσία «δεν απειλεί κανέναν με πυρηνικά όπλα»

«Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση Τζ.Μπάιντεν γνωρίζει τον κίνδυνο μίας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης στην Ουκρανία»

Σ.Ριαμπκόφ: Η Ρωσία «δεν απειλεί κανέναν με πυρηνικά όπλα»

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Ριαμπκόφ, ξεκαθάρισε σήμερα ότι η Μόσχα δεν απειλεί κανέναν με πυρηνικά όπλα, μετέδωσαν τα  ρωσικά κρατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

«Δεν απειλούμε κανέναν με πυρηνικά όπλα. Τα κριτήρια για τη χρήση του περιγράφονται στο στρατιωτικό δόγμα της Ρωσίας», είπε χαρακτηριστικά ο Σ.Ριαμπκόφ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, τόνισε στο διάγγελμά του ότι «όσοι μας απειλούν με πυρηνικά θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η απειλή μπορεί να στραφεί εναντίον τους. Δεν μπλοφάρω», κάνοντας λόγο για πυρηνικό εκβιασμό, προφανώς αναφερόμενος στα ουκρανικά πλήγματα στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια τον οποίο ελέγχουν οι ρωσικές δυνάμεις.

Ο Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ακόμα ότι η Μόσχα δεν επιδιώκει «ανοικτή σύγκρουση» με τις ΗΠΑ ή το ΝΑΤΟ και δεν επιθυμεί περαιτέρω κλιμάκωση της κατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση Τζ.Μπάιντεν γνωρίζει τον κίνδυνο μίας ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης της σύρραξης στην Ουκρανία», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.