ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σεργκέι Σοϊγκού: «Ότι όπλα και να δώσει η Δύση στο Κίεβο αυτό δεν θα αλλάξει την τελική έκβαση του πολέμου»

Τι είπε για τις επιθέσεις με drones στη Μόσχα ο Ρώσος υπουργό Άμυνας

Σεργκέι Σοϊγκού: «Ότι όπλα και να δώσει η Δύση στο Κίεβο αυτό δεν θα  αλλάξει την τελική έκβαση  του πολέμου»

«Η δυτική στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία δεν θα αλλάξει σε τίποτα την τελική έκβαση της σύγκρουσης, και το  μόνο που  θα καταφέρει είναι να παρατείνει τις εχθροπραξίες», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, ώρες μετά τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Κίεβο και τη Μόσχα.

Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου δήλωσε ότι η Δύση «εντείνει» τις προμήθειες όπλων στην Ουκρανία.

«Η στρατιωτική υποστήριξη προς την Ουκρανία θα παρατείνει μόνο τις στρατιωτικές ενέργειες, αλλά δεν μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», ανέφερε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Κατηγόρησε επίσης το Κίεβο ότι διεξήγαγε «τρομοκρατικές» ενέργειες εναντίον Ρώσων πολιτών με τη χρήση όπλων που παρέχονται από το ΝΑΤΟ.

Τα σχόλιά του έγιναν λίγο μετά το χτύπημα της Μόσχας από επιδρομές drone. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η αεράμυνα κατέρριψε και τα οκτώ drones.

Ο Σόιγκου κατηγόρησε το Κίεβο για την επίθεση, λέγοντας: “Σήμερα το πρωί, το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή της Μόσχας. Σε μη στρατιωτικούς στόχους, σημειώνω.”

Εν τω μεταξύ, ένας βοηθός του προέδρου της Ουκρανίας αρνήθηκε ότι το Κίεβο εμπλέκεται άμεσα στην επίθεση της Τρίτης, αλλά είπε ότι η Ουκρανία απολαμβάνει να παρακολουθεί εκδηλώσεις και προέβλεψε περισσότερα στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.