ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Λονδίνο λέει τώρα ότι «H Ουκρανία έχει δικαίωμα να κτυπήσει ρωσικό έδαφος»!

Μετά τις επιθέσεις στη Μόσχα

Το Λονδίνο λέει τώρα ότι «H Ουκρανία έχει δικαίωμα να κτυπήσει ρωσικό έδαφος»!

Η Ουκρανία έχει «νόμιμο δικαίωμα» να υπερασπιστεί τον εαυτό της και μπορεί να «προβάλλει ισχύ» πέρα ​​από τα σύνορά της.

Σύμφωνα με το UNIAN , αυτό δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι σε σχολιασμό του στο  Sky News.

Ο υπουργός αρνήθηκε να σχολιάσει ευθέως τα γεγονότα του πρωινού στη Μόσχα, αλλά είπε ότι η Ουκρανία έχει κατ’ αρχήν «νόμιμο δικαίωμα στην αυτοάμυνα».

«Φυσικά, έχει το νόμιμο δικαίωμα να το κάνει εντός των συνόρων της, αλλά έχει επίσης το δικαίωμα να προβάλλει ισχύ πέρα ​​από τα σύνορά της για να υπονομεύσει την ικανότητα της Ρωσίας να προβάλλει ισχύ στην ίδια την Ουκρανία», είπε ο Κλέβερλι.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της 30ης Μαΐου, τα δυτικά προάστια της Μόσχας δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα drones, ο αριθμός των οποίων, σύμφωνα με διάφορες πηγές, κυμαινόταν από 8 έως 30.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους όρους παραχώρησης των βλημάτων Storm-Shadow από την Βρετανία στο Κίεβο ήταν η προϋπόθεση ότι το τελευταίο δεν θα χρησιμοποιήσει τους πυραύλους για να κτυπήσει ρωσικό έδαφος.

Τώρα φαίνεται οι Βρετανοί άλλαξαν γνώμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.