ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη συντριβή ελικοπτέρου στην Ινδονησία 

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, εντοπίστηκαν τελικά σήμερα σε δασική έκταση της νήσου Χαλμαχέρα

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη συντριβή ελικοπτέρου στην Ινδονησία 

Ένα ελικόπτερο συνετρίβη στη Χαλμαχέρα, στην ανατολική Ινδονησία, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Τα ίχνη του μοιραίου ελικοπτέρου, τύπου Bell 429 PK-WSW, είχαν χαθεί το μεσημέρι της Τρίτης και έκτοτε είχε στηθεί επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στην οποία συμμετείχαν περίπου 300 άνθρωποι (αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιώτες και εθελοντές).

Τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, το οποίο ανήκε στη μεταλλουργική εταιρεία Weda Bay Nickel (WBN), εντοπίστηκαν τελικά σήμερα σε δασική έκταση της νήσου Χαλμαχέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι τρεις επιβαίνοντες είναι νεκροί», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua ο επικεφαλής του περιφερειακού κέντρου έρευνας και διάσωσης Φατούρ Ραχμάν, διευκρινίζοντας πως πρόκειται για δύο πιλότους και έναν επιβάτη. Τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, συμπλήρωσε ο Ραχμάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.