ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Β.Όρμπαν: «Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία – Εμείς δεν θα συμμετάσχουμε» (upd)

«Αναζητούμε τρόπο για να μείνουμε στην Συμμαχία χωρίς να εμπλακούμε σε πόλεμο κατά της Ρωσίας»

Β.Όρμπαν: «Το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται για πόλεμο με τη Ρωσία – Εμείς δεν θα συμμετάσχουμε» (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 13: 23): Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, αποκάλυψε ότι η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για πόλεμο με την Ρωσία και ο ίδιος αναζητά τρόπο αναθεώρησης της σχέσης της χώρας με την Συμμαχία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν θέλει η Ουγγαρία να εμπλακεί σε πόλεμο με την Ρωσία.

Η Ουγγαρία δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε στρατιωτικές αποστολές του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Κάτι τέτοιο δεν είναι προς το συμφέρον της Ουγγαρίας.

Παρά τη συμμετοχή της Ουγγαρίας στο ΝΑΤΟ, ο Όρμπαν υπογραμμίζει ότι η συμμετοχή σε στρατιωτικές αποστολές πρέπει να λαμβάνεται υπόψη με βάση τα εθνικά συμφέροντα.

«Πριν από τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, τα μέσα ενημέρωσης αφιέρωσαν αρκετό χρόνο προετοιμασίας για την είσοδο στον πόλεμο.

Πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει σήμερα στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον, αλλά μάλλον περισσότερο στις Βρυξέλλες παρά στην Ουάσιγκτον, είναι ένα είδος προετοιμασίας για μια πιθανή άμεση σύγκρουση.

Μπορούμε να πούμε, ότι είναι σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την είσοδο της Ευρώπης στον πόλεμο, αυτό συμβαίνει στα μέσα ενημέρωσης και σε δηλώσεις πολιτικών»,

Όπως είπε, δεν θεωρεί πιθανό ότι η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ, υποστηρίζοντας ότι η όλη συζήτηση για τη «ρωσική απειλή» είναι ένα εφεύρημα της Δύσης ως «αφορμή» για πολεμική προετοιμασία.

«Η Ουγγαρία είναι αντίθετη σε αυτό. Γίνεται πολλή δουλειά στην κυβέρνηση για να καθοριστεί το πώς μπορούμε να παραμείνουμε μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς να λάβουμε μέρος στον πόλεμο»

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να λύσει η ουγγρική διπλωματία» είπε, σημειώνοντας πως όταν δημιουργήθηκε η Συμμαχία δεν υπήρχε το σενάριο ότι το ΝΑΤΟ θα μπορούσε να πραγματοποιήσει στρατιωτικές ενέργειες έξω από το έδαφος του και να αρχίσει έναν πόλεμο εκτός των εδαφών της Συμμαχίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.