ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Youtuber έκανε εκνευριστική «πλάκα» σε ντελιβερά και αυτός έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε! (βίντεο)

Αθωώθηκε από το δικαστήριο

Youtuber έκανε εκνευριστική «πλάκα» σε ντελιβερά και αυτός έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε! (βίντεο)

Ο Τάνερ Κουκ, γνωστός youtuber, πλήρωσε ακριβά την εκνευριστική «πλάκα» που έκανε σε έναν ντελιβερά.

Συγκεκριμένα κόλλησε το κινητό του στο πρόσωπο του ντελιβερά λέγοντάς του: «Έι βλ@@@ σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Μάλιστα ο ντελιβεράς του είπε 3 φορές να σταματήσει πριν βγάλει επί τόπου το όπλο και τον πυροβολήσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη άνοιξη, ωστόσο εξαιτίας της δίκης στην οποία ο ντελιβεράς αθωώθηκε, το βίντεο επανήλθε στην δημοσιότητα, καθώς αποδείχθηκε πως είχε νόμιμα το όπλο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως ήταν σε αυτοάμυνα (κάτι το οποίο ισχύει αφού ο youtuber ήρθε σε σωματική επαφή μαζί του).

H περιβόητη «ζώνη θανάτου» για κάθε άνθρωπο εκτείνεται μέχρι το άνοιγμα του χεριού του. Όταν αυτή παραβιαστεί βρίσκεται εκτεθειμένος απέναντι σε αυτόν που τον έχει προσεγγίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.