Δήμαρχος Ραφήνας: «Η φωτιά επιχειρεί να μπει στον οικισμό της Διώνης – Έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός»

«Αν η φωτιά μπει μέσα στον οικισμό της Διώνης που είναι πευκόφυτος, πραγματικά η καταστροφή θα είναι πιο μεγάλη»

Δήμαρχος Ραφήνας: «Η φωτιά επιχειρεί να μπει στον οικισμό της Διώνης – Έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός»

Ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπουρνούς, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε πως «αυτή τη στιγμή η φωτιά παρά τη φορά του ανέμου, πηγαίνει αντίθετα, και επιχειρεί να μπει στον οικισμό της Διώνης».

«Έχω παρατάξει τις δυνάμεις της πολιτικής προστασίας, μού στέλνουν 3 ακόμα πυροσβεστικά να δημιουργήσουμε μια ζώνη, γιατί αν η φωτιά μπει μέσα στον οικισμό της Διώνης που είναι πευκόφυτος, πραγματικά η καταστροφή θα είναι πιο μεγάλη», προειδοποίησε ο Βαγγέλης Μπουρνούς.

«Ο οικισμός έχει δοθεί εντολή από νωρίς να εκκενωθεί, δεν έχει εκκενωθεί, άνθρωποι μένουν πίσω είτε γιατί δεν το πιστεύουν, είτε γιατί θέλουν να προστατέψουν την περιουσία τους», επισήμανε δε ο κ. Μπουρνούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο οικισμός έχει 2.500 μόνιμους κατοίκους, ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είναι ακόμα στα σπίτια τους. Η φωτιά δεν πρέπει να περάσει την Επτανήσου», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.