ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 53χρονος που κακοποιούσε επί 11 χρόνια τη σύζυγό του στην Κρήτη

Ο Εισαγγελέας Χανίων νωρίτερα του άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για ενδοοικογενειακή βία

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 53χρονος που κακοποιούσε επί 11 χρόνια τη σύζυγό του στην Κρήτη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Χανίων ο 53χρονος που φέρεται να κακοποιούσε επί 11 χρόνια τη 41χρονη σύζυγό του στην Κρήτη.

Ειδικότερα, o 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή στα Χανιά και απολογήθηκε μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει και πήρε την περασμένη Παρασκευή (4/11).

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αποφασίστηκε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς και να μην πλησιάζει την οικογένεια του.

Ο Εισαγγελέας Χανίων νωρίτερα σήμερα τού άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για ενδοοικογενειακή βία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται, ότι η 41χρονη η 41χρονη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλείου ότι ο σύζυγός της την εξύβριζε, την απειλούσε και τη χτυπούσε ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους από το 2011 μέχρι σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.