ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκικά ΜΜΕ για τις εκδηλώσεις για τη ναυμαχία της Ναυπάκτου: «450 χρόνια μετά oι Έλληνες έχουν την ίδια νοοτροπία»

Τουρκικά ΜΜΕ για τις εκδηλώσεις για τη ναυμαχία της Ναυπάκτου: «450 χρόνια μετά oι Έλληνες έχουν την ίδια νοοτροπία»

Αρκετά ήταν τα τουρκικά ΜΜΕ που ενοχλήθηκαν από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη ναυμαχία της Ναυπάκτου την Κυριακή.

«450 χρόνια μετά oι Έλληνες έχουν την ίδια νοοτροπία» σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet παρουσιάζοντας δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο κ. Συρίγος τόνισε ότι την Ελλάδα «ωφέλησαν τότε οι συμμαχίες, και τώρα έχει συνάψει συμμαχίες με τη Γαλλία, την Αίγυπτο, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα». Παρεμφερείς δηλώσεις της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στις εκδηλώσεις φαίνεται να ξύπνησαν δυσάρεστες μνήμες από το παρελθόν στους Τούρκους.

Να σημειώσουμε πως οι Τούρκοι έχουν απωθήσει από τη μνήμη τους, και το εκπαιδευτικό σύστημα, δυσάρεστα γεγονότα όπως η ναυμαχία της Ναυπάκτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά την επικείμενη ελληνοαμερικανική συμφωνία, η εφημερίδα Cumhuriyet κάνει λόγο στο εξώφυλλό της για «ανοιχτή πρόσκληση στις ΗΠΑ από την Ελλάδα». Γίνεται μεγάλη αναφορά στο ζήτημα της Αλεξανδρούπολης, καθώς ενοχλεί η επικείμενη αμερικανική παρουσία κοντά στα τουρκικά σύνορα στον απόηχο και της ελληνογαλλικής συμμαχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.