ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ΥΠΕΘΑ διαψεύδει την φωτογραφία του Τούρκου από το “Φαρμακονήσι” – Ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ

Το ΥΠΕΘΑ διαψεύδει την φωτογραφία του Τούρκου από το “Φαρμακονήσι” – Ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ

Οι φωτογραφίες που παρουσίασε τουρκικό σάϊτ ως δήθεν από το Φαρμακονήσι είναι όλες “μαϊμού” κατα το κοινώς λεγόμενο.

Ο Alper Sunaçoğlu 40 ετών κολυμβητής, δεν θα μπορούσε να ανέβει στο Φαρμακονήσι,ούτε για αστείο,όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ΥΠΕΘΑ. Και λόγω της φρουράς που υπάρχει αλλά και επειδή μετά από τις επισκέψεις που έκανε εκεί ο Καμμένος, είχε δοθεί εντολή να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα . 

Μάλιστα ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου περί «ύψωσης της τουρκικής σημαίας από Τούρκο κολυμβητή στο Φαρμακονήσι», εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο, «ουδέποτε έλαβε χώρα το φερόμενο γεγονός, το οποίο άλλωστε και προκύπτει αφενός από τις αναφορές των αρμοδίων οργάνων, στην εν λόγω περιοχή και αφετέρου από την ανάλυση των στοιχείων/λεπτομερειών της πληροφορίας (κείμενο και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό), τα οποία και δεν συμφωνούν μεταξύ τους αποδεικνύοντας το «αναληθές» του εν λόγω δημοσιεύματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Που …φωτογραφηθηκε ο “εθνικιστής” κολυμβητής που πιστεύει ότι 153 νησιά και νησίδες ανήκουν στην Τουρκία κι όχι στην Ελλάδα; Σε κάποιο έρημη, απομονωμένη βραχονησίδα, κοντά στα τουρκικά παράλια η ακόμα ιπιο πιθανό τα ίδια τα τοπυρκικά παράλια. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.