ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταδίωξη τουρκικών μαχητικών από ελληνικά μαχητικά πάνω από τις Οινούσσες – Σχηματισμός F-4 και KC-135 της ΤΗΚ πάνω από την Λέσβο! (upd)

Καταδίωξη τουρκικών μαχητικών από ελληνικά μαχητικά πάνω από τις Οινούσσες – Σχηματισμός F-4 και KC-135 της ΤΗΚ πάνω από την Λέσβο! (upd)

(Ανανέωση 04:15) Σε νέα πρωτοφανή πρόκληση προχώρησε η τουρκική Αεροπορία (ΤΗΚ) λίγη ώρα μετά την υπέρπτηση των τουρκικών μαχητικών πάνω απο τις Οινούσες.

Πιο συγκεκριμένα ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-4 και ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού KC-135, εισήλθαν στις 14:59 στο FIR Αθηνών μεταξύ ν. Λήμνου και ν. Λέσβου και πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από την βορειοανατολική  Λέσβο, στα 22.000 πόδια.

Ο ανωτέρω σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 15:01 βορείως ν. Λέσβου.

(Αρχικό κείμενο) Toυρκικά μαχητικά αεροσκάφη μπήκαν πριν λίγο στον Εθνικό Εναέριο Χώρο και πέταξαν πάνω από τις Οινούσες, καταδιωκόμενα από ελληνικά μαχητικά. 

Συγκεκριμένα, ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, μπήκε στις 13:26 στο FIR Αθηνών μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου και πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ν. Οινουσών, στα 9.000 πόδια.

Ο σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 13:27 μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Εξωτερικών προτίθεται να προχωρήσει σε εντονότατο διπλωματικό διάβημα προς την τουρκική πλευρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.