ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκίνησαν τα προεόρτια της «Γαλάζιας Πατρίδας»: Αερομαχίες στο Αιγαίο και είναι μόνο η αρχή…

Ξεκίνησαν τα προεόρτια της «Γαλάζιας Πατρίδας»: Αερομαχίες στο Αιγαίο και είναι μόνο η αρχή…

Πρελούδιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα» φαίνεται πως ήταν οι δύο νέες εικονικές αερομαχίες που έλαβαν χώρα θες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται αύξηση της τουρκικής επιθετικής δραστηριότητας

Χθες Τρίτη, σημειώθηκαν δύο εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών, τα 6 εκ των οποίων ήταν οπλισμένα.

Είχε προηγηθεί η εισβολή 10 F-16, δύο F-4 και ενός CN-235, σε Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα 13 τουρκικά αεροσκάφη έκαναν μία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου και οκτώ παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ.

Στην κολοσσιαία άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» εκτός από τα 102 πολεμικά σκάφη του τουρκικού Ναυτικού συμμετέχουν και 20 τουρκικά μαχητικά. Η άσκηση ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαρτίου ενώ θα διεξαχθεί σε τρεις θάλασσες: Αιγαίο, Α.Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα.

Η Αθήνα έχει επιλέξει την οδο της… ψυχραιμίας και είναι σίγουρο ότι η Άγκυρα θα εκμεταλλευθεί την στάση αυτή και θα προχωρήσει σε πολλές ακόμα προκλητικές ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.