ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

“Στριπτίζ” Α.Σαμαρά από τις τουρκικές εφημερίδες

“Στριπτίζ” Α.Σαμαρά από τις τουρκικές εφημερίδες

Κάποιοι λένε πολλά ψέματα  ή υπάρχει πιθανότητα να αποκρύβουν γεγονότα (υπάρχει κάποιο θέμα με το ΓΕΕΘΑ,,,) εσχάτως σε ότι αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ελπίζουμε να μην είναι οι επίσημες ελληνικές αρχές.

Μετά την διάψευση για λογαριασμό του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών της κατάργησης ή της πρόθεσης κατάργησης του αυτοδιοίκητου του Πατριαρχείου από το ελληνικό ΥΠΕΞ, τώρα διαψεύδονται δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων περί “ελληνοτουρκικής συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατία”, όπου “τρομοκράτες” είναι οι Κούρδοι αγωνιστές.

Αντίθετα δεν διαψεύστηκε η επέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργου στα εσωτερικά μας, αφού οι τουρκικές εφημερίδες αποκάλυψαν ότι ο ΡΤΕρντογάν έθεσε θέματα για την “τουρκική” μειονότητα της Δ.Θράκης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα των τουρκικών εφημερίδων “Χουριέτ” και “Χαμπέρτουρκ” για την τρομοκρατία, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρ. Δελαβέκουρας ανέφερε τα εξής:

«Ψευδή και ανυπόστατα όσα αναφέρονται στα δημοσιεύματα αυτά. Φαίνεται ότι κάποιους ενόχλησε ότι οι δύο Πρωθυπουργοί είχαν μια ξεκάθαρη θέση για την τρομοκρατία»..

Σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hürriyet γράφει πως “Ο Ερντογάν έδωσε αναλυτικές φωτογραφίες και εικόνες εκπαίδευσης τρομοκρατών στον Λαύριο αλλά και τα ονόματα όλων αυτών”.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα “Ο τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε από την έλληνα ομόλογο του να κλείσουν αυτά τα στρατόπεδα εκπαίδευσης, να συλληφθούν τα μέλη των τρομοκρατικών οργανώσεων και να παραδοθούν στην Τουρκία.”

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει πως “Ο Ερντογάν διαμαρτυρήθηκε στον Σαμαρά για το κλείσιμο 13 σχολείων της «τουρκικής μειονότητας» στα πλαίσια της εξικονόμησης πόρων χωρίς να ληφθεί η άποψη της μειονότητας. Όπως και εξέφρασε την αντίθεση του για τον διορισμό των ιμάμηδων και τον μουφτήδων»

Σύμφωνα με τους γείτονες μας ο τούρκος πρωθυπουργός επανέλαβε το αίτημα του για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα από την ίδια της Τουρκία.

Αυτ’α δεν τα διέψευσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ, άρα να υποθέσουμε ότι αυτά ισχύουν 100%!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρακτικά, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν 100% την χθεσινή πληροφόρηση του defencenet.gr, συν βέβαια τα της Κυπρου και βέβαια την πρόταση για συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.