ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την ώρα που το Τσεσμέ «αλωνίζει» στο Αιγαίο η Αθήνα συνομιλεί με τους Τούρκους για να «αποφευχθεί η σύγκρουση»

Την ώρα που το Τσεσμέ «αλωνίζει» στο Αιγαίο η Αθήνα συνομιλεί με τους Τούρκους για να «αποφευχθεί η σύγκρουση»

Την ώρα που το τουρκικό ωκεανογραφικό Τσεσμέ, συνοδευόμενο από πλοία του τουρκικού Ναυτικού βρίσκεται στο Αιγαίο κατευθύνεται για έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, η ελληνική πλευρά συνομιλεί με τους Τούρκους στις Βρυξέλλες για ορισμό διαδικασιών αποφυγής της σύγκρουσης!

Συγκεκριμένα χθες, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αποκαλύπτει πως έγινε τεχνική συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων αξιωματούχων στις Βρυξέλλες για να αποφασιστούν μέθοδοι αποτροπής της σύγκρουσης, προφανώς ενόψει των ερευνών του Τσεσμέκ στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Συγκεκριμένα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει:

«Ο δέκατος γύρος των τεχνικών συνομιλιών μεταξύ των στρατιωτικών αντιπροσωπειών της Τουρκίας και της Ελλάδας για τις μεθόδους αποτροπής σύγκρουσης που αποφασίστηκαν να πραγματοποιηθούν μετά την επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ»

Με λίγα λόγια την ώρα που η Τουρκία παραβιάζει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, η κυβέρνηση ουσιαστικά σπεύδει να διαβεβαιώσει την Άγκυρα πως δεν πρόκειται να κάνει τίποτα για που θα αυξήσει την ένταση, δηλαδή δεν πρόκειται να αντιδράσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.