ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

ΝΟΤΑΜ της Τουρκίας για άσκηση της ΠΑ στο Καρπάθιο Πέλαγος!

Η Αθήνα δέσμευσε μια περιοχή που περιλαμβάνει νησίδες όπως το Αυγό και το Ατσακιδόπουλο που η Τουρκία θεωρεί ως «γκρίζα» νησιά

ΝΟΤΑΜ της Τουρκίας για άσκηση της ΠΑ στο Καρπάθιο Πέλαγος!

Στις 11 Ιουνίου η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία αναμένεται να πραγματοποιήσει άσκηση στο Καρπάθιο Πέλαγος.

Η Αθήνα δέσμευσε μια εκτεταμένη περιοχή που περιλαμβάνει νησίδες όπως το Αυγό και το Ατσακιδόπουλο που η Τουρκία θεωρεί ως «γκρίζα» νησιά.

Η Τουρκία αντέδρασε με ΝΟΤΑΜ στην οποία έθεσε θέμα αποστρατικοποίησης της Καρπάθου, αλλάζοντας της μάλιστα και το όνομα, όπως συνηθίζει, σε Scarpanto.

Με την κίνηση αυτή η Άγκυρα επαναλαμβάνει την αναθεωρητική της θέση να αρνείται την διενέργεια ασκήσεων από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.