ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Οι ρωσικές δυνάμεις πλήττουν τις υποδομές του ουκρανικού καθεστώτος: Πλήγματα ακριβείας στο Κίεβο

Η ρωσική φάλαγγα των 64 χλμ. προωθείται προς το Κίεβο

Οι ρωσικές δυνάμεις πλήττουν τις υποδομές του ουκρανικού καθεστώτος: Πλήγματα ακριβείας στο Κίεβο

Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στο Κίεβο καθώς ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν πύργο τηλεπικοινωνιών και τηλεόρασης, με την ρωσική Αεροπορία και τον Στρατό να πλήττουν τις υποδομές του ουκρανικού καθεστώτος.

Ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις βομβαρδίζουν στόχους στο Κίεβο, πραγματοποιώντας πλήγματα ακριβείας όπως είχαν προειδοποιήσει άλλωστε. Πριν λίγο έπληξαν από αέρος την περιοχή γύρω από τον τηλεοπτικό πύργο στο Κίεβο..

Νωρίτερα σήμερα, η Ρωσία είχε προειδοποιήσει τους πολίτες να απομακρυνθούν από περιοχές όπου υπάρχουν υποδομές πληροφοριών, πύργοι τηλεπικοινωνιών και κυβερνητικά κτήρια, καθώς θα χρησιμοποιούσε όπλα υψηλής ακρίβειας, δίνοντας με αυτον τον τρόπο την ευκαιρία στους άμαχους να απομακρυνθούν και να μην τεθούν σε κίνδυνο από τα πυρά.

Η Μόσχα είχε ενημερώσει τους κατοίκους που ζουν κοντά σε πύργους επικοινωνιών κοντά στα κεντρικά γραφεία στο κέντρο του Κιέβου να εκκενώσουν τα σπίτια τους για τη δική τους ασφάλεια.

«Για τον τερματισμό των κυβερνοεπιθέσεων κατά της Ρωσίας, θα πραγματοποιηθούν πλήγματα με όπλα υψηλής ακρίβειας κατά τεχνολογικών υποδομών της SBU (υπηρεσία ασφαλείας) και του κύριου κέντρου της Μονάδας Ψυχολογικών Επιχειρήσεων στο Κίεβο. Καλούμε τους κατοίκους του Κιέβου που ζουν κοντά να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους», δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κανασένκοφ, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία.

Την ίδια ώρα η τεράστια στρατιωτική φάλαγγα του ρωσικού Στρατού μήκους 54 χλμ. κινείται χωρίς διακοπή προς το Κίεβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.