ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

15 νεκροί Τούρκοι – Κούρδοι τίναξαν τεθωρακισμένο Κirpi στον αέρα (βίντεο)

15 νεκροί Τούρκοι – Κούρδοι τίναξαν τεθωρακισμένο Κirpi στον αέρα (βίντεο)

To βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το Κουρδικό μέσο gerillatv μόλις πριν λίγα 24ωρα.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου κατά θωρακισμένου οχήματος του τουρκικού στρατού δημοσίευσε το Gerilla TV.

Στις εικόνες που δημοσίευσε στο διαδίκτυο το Gerilla TV, διακρίνεται πως θωρακισμένο όχημα τύπου Κirpi, βάλλεται από μικρή απόσταση. Στις εικόνες φαίνεται πως οι αντάρτες πλησιάζουν πολύ το θωρακισμένο όχημα, αναφέρουν τα tourkikanea.

Στις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση αυτή, αναφέρεται πως έγινε στις 02:00 της 26/11 στην επαρχία Σερχάτ. Στην επιχείρηση αυτή στόχος έγινε ένα θωρακισμένο όχημα Κirpi που κινούνταν από το φυλάκιο Αξούρι προς το κέντρο του νομού.

Το θωρακισμένο όχημα χτυπήθηκε από πυκνά πυρά από κοντά, οι αντάρτες πήγαν κοντά του και το έκαψαν καταστρέφοντας το εντελώς. Στην δράση αυτή ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκαν 15 Τούρκοι στρατιώτες. Το HPG αναφέρει πως μετά από την δράση αυτή, χτυπήθηκαν αποτελεσματικά επίσης φυλάκια της περιοχής που θέλησαν να επέμβουν εκεί στο πεδίο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως μέχρι τις 07:00 ο τουρκικός κατοχικός στρατός δεν μπόρεσε να απομακρύνει τις σορούς των στρατιωτών και το κατεστραμμένο όχημα από το σημείο και δήλωσαν πως “Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να τιμηθεί η 41 χρονιά του ΠΚΚ”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DefenceUnits/status/1069989949892685829

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.