ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες νεκροί και 7 τραυματίες σε μάχες με το ΡΚΚ στο Ιράκ

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες νεκροί και 7 τραυματίες σε μάχες με το ΡΚΚ στο Ιράκ

Μετά από άγρια μάχη μεταξύ Κούρδων του PKK και Τούρκων στρατιωτών στο ιρακινό Κουρδιστάν, 3 Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 7 τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης που έχει εξαπολύσει η Τουρκία κατά των ΚΟύρδων ανταρτών σε τρία κράτη: Τουρκία, Ιράκ και Συρία.

Τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε άγρια μάχη με Κούρδους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στο βόρειο Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Στην ίδια μάχη τραυματίστηκαν ακόμα επτά Τούρκοι στρατιώτες, ανεβάζοντας τις συνολικές τουρκικές απώλειες σε 10 άνδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την Παρασκευή η Τουρκία ξεκίνησε στο έδαφος του ιρακινού Κουρδιστάν την επιχείριση «Δαγκάνα 3», που στρέφεται ενάντια στις κουρδικές αντάρτικες μονάδες στο βόρειο Ιράκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.