ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σφοδροί ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην Ιντλίμπ μετά την προσπάθεια ισλαμιστών να χτυπήσουν χριστιανική πόλη

Σφοδροί ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην Ιντλίμπ μετά την προσπάθεια ισλαμιστών να χτυπήσουν χριστιανική πόλη

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις ξεκίνησαν νέες επιδρομές στη βορειοδυτική περιοχή της Συρίας αυτό το Σαββατοκύριακο, πλήττοντας αρκετούς στόχους κατά μήκος της νότιας επαρχίας του Ιντλίμπ.

Όπως αναφέρει το AMN, sύμφωνα με μια αναφορά από τη βορειοδυτική Συρία, οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις βομβάρδισαν τις θέσεις μαχητών που υποστηρίζονται από την Τουρκία στην περιοχή Jabal Al-Zawiya του Ιντλίμπ, με αποτέλεσμα μια ισχυρή έκρηξη.

Η αναφορά έλεγε ακόμη πως ότι οι Ρωσικές Αεροπορικές Δυνάμεις χρησιμοποίησαν αεροσκάφη αναγνώρισης για να προσδιορίσουν τις θέσεις των ένοπλων ομάδων πριν ξεκινήσουν αυτές τις βαριές επιθέσεις στις θέσεις των τελευταίων το Σάββατο.

Αυτές οι τελευταίες αεροπορικές επιθέσεις από τις ρωσικές δυνάμεις έρχονται μόνο λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι υποστηριζόμενοι από την Τουρκία αντάρτες εναντίον της Χριστιανική πόλης Al-Suqaylabiyeh στη δυτική ύπαιθρο της Χαμά.

Το Al-Suqaylabiyeh έχει μεγάλη παρουσία ρωσικού στρατιωτικού προσωπικού, το οποίο έχει αναπτυχθεί στην πόλη από τότε που αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Συρία το 2015.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προαναφερθείσα χριστιανική πόλη της Συρίας είναι επίσης προπύργιο του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στη δυτική Χαμά, καθώς χρησίμευσε ως ένας από τους βασικούς τομείς για την υπεράσπιση αυτής της περιφέρειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.