ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ρωσική Αεροπορία «σφυροκόπησε» τις δυνάμεις του Κιέβου στο Κουπιάνσκ – Οι Ρώσοι κατέλαβαν 10 ουκρανικά οχυρά!

Βίντεο: Καταστράφηκε το τρίτο ουκρανικό άρμα μάχης Leopard 2A4 μέσα σε τρεις ημέρες στην Ζαπορίζια

Η ρωσική Αεροπορία «σφυροκόπησε» τις δυνάμεις του Κιέβου στο Κουπιάνσκ – Οι Ρώσοι κατέλαβαν 10 ουκρανικά οχυρά!

Η ρωσική Αεροπορία «σφυροκόπησε» όλη τη νύχτα τις θέσεις του ουκρανικού Στρατού στο Κουπιάνσκ και οι ρωσικές δυνάμεις ξεκίνησαν ταυτόχρονες επιθέσεις σε Σινκόβκα, Πετροπαβλόβκα, Ιβανόβκα και Ορλόβκα με αποτέλεσμα να καταληφθούν δέκα οχυρωμένες τοποθεσίες!

Στην περιφέρεια του Χάρκοβο ελήφθη η απόφαση να προχωρήσουν σε εκκένωση πληθυσμούς στους οικισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Στο μέτωπο της Ζαπορίζια (συγκεκριμένα στην γραμμή Βέρμποβο-Ραμποτίνο) οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν το τρίτο Leopard 2A4 μέσα σε δύο ημέρες, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά με ελληνικό ενδιαφέρον (ο ΕΣ διαθέτει και Leopard 2A5 και Leopard 2A4), κατά πόσο τα άρματα αυτά μπορούν να επιβιώσουν σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης χωρίς συστήματα αυτοπροστασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.