ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ιράν – Ισραήλ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 7χρονης που χτύπησε στο κεφάλι από θραύσματα πυραύλου

Η 7χρονη βρίσκεται σε καταστολή

Ιράν – Ισραήλ: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της 7χρονης που χτύπησε στο κεφάλι από θραύσματα πυραύλου

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της 7χρονης Amina al-Hasoni που τραυματίστηκε στο κεφάλι από θραύσματα πυραύλου που εκτόξευσε το Ιράν κατά του Ισραήλ το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο διευθυντής της παιδιατρικής μονάδας εντατικής θεραπείας στο Νοσοκομείο Παίδων του Ιατρικού Κέντρου Soroka, δήλωσε ότι το κορίτσι βρίσκεται σε καταστολή.

Η Al-Hassoni ζει με την οικογένειά της στο χωριό Αλ-Φόρα κοντά στο Αράντ, όπου δεν υπάρχει προστατευμένη περιοχή ή σειρήνες συναγερμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τραυματίστηκε όταν τα θραύσματα του ιρανικού πυραύλου προσγειώθηκαν στη στέγη του σπιτιού της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.