ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καθαρίζουν» το Ντονέτσκ από ουκρανικά στρατεύματα οι Ρώσοι: Μπήκαν στους οικισμούς Πομπιέντα και Νοβομιχαϊλόφκα

Ήταν από τους τελευταίους που είχαν μείνει υπό τον έλεγχο του Κιέβου

«Καθαρίζουν» το Ντονέτσκ από ουκρανικά στρατεύματα οι Ρώσοι: Μπήκαν στους οικισμούς Πομπιέντα και Νοβομιχαϊλόφκα

Τα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν μετά από μια επίθεση στους οικισμούς Πομπιέντα και Νοβομιχαϊλόφκα νότια της Μαρίνκα στο Ντονέτσκ και καθαρίζουν την περιφέρεια από τις ουκρανικές εστίες που είχαν μείνει στον έλεγχο του Κιέβου το 2014.

Η απώλεια της Μαρίνκα έδωσε την ευκαιρία στα ρωσικά στρατεύματα να συνεχίσουν την επίθεση τους σε τρεις κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Η κατάσταση θα επιδεινωθεί δραματικά για τον ουκρανικό Στρατό αν οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίσουν το «μομέντουμ» και φτάσουν στο Κουράχοβο.

Το Κουράχοβο είναι βασικός οικισμός στη δυτικότερη γραμμή ελέγχου των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ντονμπάς.

Αυτός ο οικισμός είναι ο σημαντικότερος κόμβος υλικοτεχνικής υποστήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Ντονέτσκ. Πρόκειται για μια πολύ βαριά οχυρωμένη περιοχή, ανάλογη του Μπάχμουτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή, τα ουκρανικά στρατεύματα προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αμυντική γραμμή στη Γκεοργκίεβκα, η οποία γειτνιάζει με τη Μαρίνκα από τα δυτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.