Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Λίβανος: Περισσότεροι από 2.000 νεκροί σε έναν χρόνο συγκρούσεων Ισραήλ-Χεζμπολάχ 

Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες

Λίβανος: Περισσότεροι από 2.000 νεκροί σε έναν χρόνο συγκρούσεων Ισραήλ-Χεζμπολάχ 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σύμφωνα με στοιχεία της λιβανικής κυβέρνησης, περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον Λίβανο σε σχεδόν ένα χρόνο μαχών μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ. 

Οι περισσότεροι σκοτώθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες, όταν οι διασυνοριακές μάχες μετατράπηκαν σε ευρείας κλίμακας ισραηλινή επίθεση, ανέφερε η κυβέρνηση, σύμφωνα με το Reuters.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.