ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Νετανιάχου: «Ψέμα ο ισχυρισμός ότι άφηνα να μπουν χρήματα από το Κατάρ στη Γάζα για ενίσχυση της Χαμάς»

Σύμφωνα με όσα είπε Μ.Νετανιάχου, επέτρεψε την εισαγωγή των χρημάτων για να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική καταστροφή

Μ.Νετανιάχου: «Ψέμα ο ισχυρισμός ότι άφηνα να μπουν χρήματα από το Κατάρ στη Γάζα για ενίσχυση της Χαμάς»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, αρνήθηκε ότι ήθελε να ενισχύσει οικονομικά τη Χαμάς και για το λόγο αυτό ενέκρινε την εισαγωγή χρημάτων από το Κατάρ στη Γάζα.

«Αυτός ο ισχυρισμός είναι ψέμα», δήλωσε ο Μ.Νετανιάχου σε συνέντευξή του στον γερμανικό όμιλο μέσων ενημέρωσης Axel Springer. «Είναι γελοίο, δεν πηγαίνεις τρεις φορές σε πόλεμο με τη Χαμάς ή δεν διεξάγεις σημαντικές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της αν θέλεις να την ενισχύσεις».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, επέτρεψε την εισαγωγή των χρημάτων για να αποφευχθεί μια ανθρωπιστική καταστροφή.

«Θέλαμε να αποτρέψουμε το ξέσπασμα ασθενειών, την ανεξέλεγκτη πείνα και άλλα πράγματα που θα δημιουργούσαν μια μη διαχειρίσιμη ανθρωπιστική κατάσταση», είπε ο Μ.Νετανιάχου, και «γι’ αυτό οι ισραηλινές κυβερνήσεις, η μία μετά την άλλη, επέτρεψαν την εισαγωγή των χρημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θέλαμε καθόλου να ενισχύσουμε τη Χαμάς. Θέλαμε να την αποδυναμώσουμε και να βλάψουμε τις δυνατότητές της όσο το δυνατόν περισσότερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.