ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι έχει επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στην κεντρική Γάζα

Τα ισραηλινά στρατεύματα εντόπισαν αρκετά όπλα, μερικά εκ των οποίων βρίσκονταν κρυμμένα σε παιδικά κρεβάτια

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι έχει επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις στην κεντρική Γάζα

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τις χερσαίες επιχειρήσεις τους στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, με την 99η Μεραρχία να πραγματοποιεί επιχείρηση σε περιοχές νότια της πόλης της Γάζας.

Σύμφωνα με τις IDF, η 99η Μεραρχία έκανε ελιγμούς σε νέες περιοχές της κεντρικής Γάζας, για να εγκαθιδρύσει «επιχειρησιακό έλεγχο» μεταξύ της πόλης της Γάζας και των λεγόμενων κεντρικών στρατοπέδων – των προσφυγικών καταυλισμών της κεντρικής Γάζας.

Ακόμη οι IDF αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η 179η εφεδρική τεθωρακισμένη ταξιαρχία και η 646η εφεδρική ταξιαρχία αλεξιπτωτιστών της μεραρχίας σκότωσαν μέλη του τάγματος Nuseirat της Χαμάς και κατέστρεψαν την υποδομή της τρομοκρατικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένων σηράγγων και αποθηκών όπλων.

Την ώρα της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκε αεροπορική επιδρομή εναντίον πυρήνα της Χαμάς που βρισκόταν σε δημοτικό κτίριο και είχε ανοίξει πυρ με RPG. Παράλληλα οι IDF δηλώνουν ότι η ταξιαρχία Yiftah συνέχισε τις επιχειρήσεις της προκειμένου να πετύχει την εκκαθάριση των δυτικών γειτονιών της Γάζας από τις υποδομές της Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων τα ισραηλινά στρατεύματα εντόπισαν αρκετά όπλα, μερικά εκ των οποίων βρίσκονταν κρυμμένα μέσα σε κούκλες και κάτω από παιδικά κρεβάτια. Οι IDF καταλήγουν λέγοντας ότι οι κρύπτες καταστράφηκαν ολοσχερώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.