ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ουκρανία: 48.000 στρατιώτες νεκροί κάτα τη διάρκεια της αντεπίθεσης

Το δήλωσε ο επικεφαλής της περιφέρειας Snigirevsky

Ουκρανία: 48.000 στρατιώτες νεκροί κάτα τη διάρκεια της αντεπίθεσης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) υφίστανται μεγάλες απώλειες κατά τη λεγόμενη αντεπίθεση και αναπληρώνουν επειγόντως τις τάξεις τους εις βάρος του ανδρικού πληθυσμού της Χερσώνας και του Μικολάεφ, τόνισε ο Yuriy Barbashov, επικεφαλής της περιφέρειας Snigirevsky που ελέγχεται από τα ουκρανικά στρατεύματα.

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αριθμός όσων έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης είναι 48.000 στρατιώτες. Αυτή είναι η συνολική απώλεια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε όλο το μέτωπο. Η πιθανότητα επιβίωσης στο μέτωπο είναι τουλάχιστον τρεις ημέρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους στρατιωτικούς κύκλους της Ουκρανίας, υπάρχει πολύ έντονη απογοήτευση σε σχέση με αυτές τις απώλειες.

Προφανώς, οι επιδρομές για την αναπλήρωση των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα συνεχιστούν.

Στο Μικολάεφ, έγινε μια σκληρή επιδρομή στα γραφεία στρατιωτικής εγγραφής και κατάταξης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, σε λίγες εβδομάδες στρατολόγησαν προσωπικό για τρία τάγματα – περίπου 1.200 πολίτες.

Πριν από λίγες εβδομάδες στάλθηκαν είτε για κάποιο είδος εκπαίδευσης, είτε απευθείας στο μέτωπο.

Τώρα το ίδιο καθεστώς εξελίσσεται στην πόλη Χερσώνα, η αστυνομία, αρπάζει κόσμο από τους δρόμους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουκρανία μεταφέρει στρατεύματα στην περιοχή Χερσώνα. «Σύμφωνα με πληροφορίες στη δυτική Ουκρανία υπάρχει μαζική μετακίνηση στρατιωτικού εξοπλισμού προς τα ανατολικά κατά μήκος των σιδηροδρόμων και συσσώρευση στρατευμάτων στην περιοχή Χερσώνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.