ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάνω από 4.500 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μια εβδομάδα!

Τι αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Πάνω από 4.500 Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μια εβδομάδα!

Πάνω από 4.500 στρατιώτες έχασαν οι Ουκρανοί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. 

Η Ουκρανία έχασε περισσότερους από 1.560 στρατιώτες στην κατεύθυνση του Ντονιέτσκ την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε την Παρασκευή (8/12/2023) το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στη δεδομένη χρονική περίοδο, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν 19 επιθέσεις από ουκρανικά στρατεύματα στην κατεύθυνση Κουπιάνσκ και 18 επιθέσεις στην κατεύθυνση του Ντονιέτσκ .

«Οι συνολικές απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στην κατεύθυνση του Ντονιέτσκ ανήλθαν σε περισσότερους από 1.560 στρατιωτικούς, 12 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 17 οχήματα και 22 πυροβόλα πυροβόλων πεδίου», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Κίεβο έχασε επίσης σχεδόν 1.500 στρατιώτες στην κατεύθυνση Krasny Liman, σχεδόν 900 στρατιώτες στο Νότιο Ντονιέτσκ, έως και 350 στρατιώτες στην Χερσώνα και έως και 260 στρατιώτες στην κατεύθυνση Ζαπορίζια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.