ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΠΟΥ: «Στη Βόρεια Γάζα δεν έμεινε κανένα λειτουργικό νοσοκομείο λόγω έλλειψης καυσίμων, προσωπικού και προμηθειών»

Τους 20.000 έφθασαν οι νεκροί σύμφωνα με τη Χαμάς

ΠΟΥ: «Στη Βόρεια Γάζα δεν έμεινε κανένα λειτουργικό νοσοκομείο λόγω έλλειψης καυσίμων, προσωπικού και προμηθειών»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (21/12) ότι στη Βόρεια Γάζα δεν έμεινε κανένα λειτουργικό νοσοκομείο λόγω έλλειψης καυσίμων, προσωπικού και προμηθειών.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουν απομείνει λειτουργικά νοσοκομεία στο βόρειο τμήμα», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Πεέπερκορν, εκπρόσωπος του ΠΟΥ στη Γάζα, σε δημοσιογράφους μέσω βιντεοσύνδεσης από την Ιερουσαλήμ.

«Το (νοσοκομείο) Αλ-Αχλί ήταν το τελευταίο αλλά τώρα είναι λειτουργικό στον ελάχιστο βαθμό».

Η Λωρίδα της Γάζας μετρά 20.000 νεκρούς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο στρατός του Ισραήλ διέταξε χθες Τετάρτη να απομακρυνθούν εσπευσμένα οι άμαχοι από μεγάλο μέρος της Χαν Γιούνις, της μεγαλύτερης πόλης στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, την ώρα που συνεχίζονται οι προσπάθειες να εφαρμοστεί νέα ανακωχή στον παλαιστινιακό θύλακο, όπου ο απολογισμός των θυμάτων έχει πλέον φθάσει τους 20.000 νεκρούς, σύμφωνα με τη Χαμάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.