ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ – Δύο νεκροί στρατιώτες και τουλάχιστον 14 τραυματίες (upd)

Οι σειρήνες δεν ήχησαν - Οι Ισραηλινοί αιφνιδιάστηκαν

Πυραυλική επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ – Δύο νεκροί στρατιώτες και τουλάχιστον 14 τραυματίες (upd)

Τουλάχιστον δύο νεκροί Ισραηλινοί στρατιώτες ενώ 14 στρατιώτες και 4 έποικοι τραυματίστηκαν νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (17/4) από απευθείας πυραυλικό χτύπημα σε κτίριο στην πόλη Arab al-Aramshe, η οποία κατοικείται κυρίως από Βεδουίνους, στο βόρειο Ισραήλ κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο.

Από τους τραυματίες οι 13 ήταν έφεδροι. Έξι από τους τραυματίες -όλοι τους έφεδροι- είναι σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι ελαφρότερα.

Κατά την επίθεση η Χεζμπολάχ εκτόξευσε δύο πυραύλους και ένα drone καμικάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες χτυπήθηκε ένα κτίριο στο χωριό Αράμπ αλ-Αράμσε, στο οποίο βρίσκονταν στρατιώτες. Αν και το χωριό έχει εκκενωθεί το χρησιμοποιούν οι δυνάμεις των IDF.

Οι σειρήνες δεν ήχησαν, όπως μεταδίδουν ισραηλινά ΜΜΕ κάτι το οποίο δείχνει αιφνιδιασμό.

Δεν υπάρχει άμεσο σχόλιο από τις IDF για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τω μεταξύ, η Χεζμπολάχ ισχυρίζεται ότι χτύπησε την έδρα της 91ης Μεραρχίας των IDF στο Μπιρανίτ του βόρειο Ισραήλ. Πρόκειται για την μονάδα που ευθύνεται για τη φύλαξη των συνόρων με τον Λίβανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.