ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρώσος ελεύθερος σκοπευτής περίμενε τον εχθρό για τέσσερις ημέρες – Τον εξόντωσε με μία βολή (βίντεο)

Δείτε βίντεο διάρκειας 22 δευτερολέπτων με τη δράση του ελεύθερου σκοπευτή

Ρώσος ελεύθερος σκοπευτής περίμενε τον εχθρό για τέσσερις ημέρες – Τον εξόντωσε με μία βολή (βίντεο)

Ένας Ρώσος εθελοντής ελεύθερος σκοπευτής με το διακριτικό κλήσης «Skull» (Νεκροκεφαλή) πέρασε τέσσερις ημέρες σε ενέδρα και τελικά «εξάλειψε τον εχθρό με μια βολή».

Ένα βίντεο διάρκειας 22 δευτερολέπτων στο RIA Novosti δείχνει τη δράση του ελεύθερου σκοπευτή.

Το όπλο του σκοπευτή βάλλει και η σφαίρα φαίνεται να ταξιδεύει για λίγο από την επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης. Το κεφάλι του Ουκρανού στρατιώτη εξαφανίζεται αμέσως – ή κατεβαίνει.

Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβολεί σε άλλο στόχο, αυτή τη φορά από ξαπλωμένη θέση. Η σφαίρα χτυπά πιθανώς ένα κεφάλι, κρυμμένο πίσω από κλαδιά .

«Για τέσσερις ημέρες, ο Skull περίμενε υπομονετικά τον μαχητή των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να δείξει το κεφάλι του πίσω από τα κλαδιά. Ο Ρώσος μαχητής χρειάστηκε κυριολεκτικά λίγα δευτερόλεπτα για να κλειδώσει τον στόχο και να πυροβολήσει», προσθέτει το δημοσίευμα του RIA Novosti.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.