ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

θορυβημένο το Κίεβο: Ανακοίνωσε την κατάρριψη μόλις τεσσάρων από τα 24 ιρανικά drones «αυτοκτονίας»

Δύσκολο να καταρριφθούν τα ιρκανικά drones

θορυβημένο το Κίεβο: Ανακοίνωσε την κατάρριψη  μόλις τεσσάρων  από τα 24 ιρανικά drones «αυτοκτονίας»

Η Ουκρανία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε τέσσερα από τα 24  ιρανικής κατασκευής μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις σε επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι διαμαρτυρήθηκε ότι η Τεχεράνη βλάπτει τους Ουκρανούς πολίτες.

Οι στρατιωτικές αρχές της νότιας Ουκρανίας ανέφεραν ότι κατέρριψαν τα μη επανδρωμένα, τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη Shahed-136 κοντά στο λιμάνι της Οδησσού.

Ουκρανία και ΗΠΑ κατηγορούν το Ιράν ότι εφοδιάζει τη Ρωσία με τέτοια αεροσκάφη, κάτι που η Τεχεράνη διαψεύδει. Ο Ζελένσκι ζήτησε από το υπουργείο Εξωτερικών να αντιδράσει στη χρήση του ιρανικού εξοπλισμού, ανέφερε ο εκπρόσωπός του, Σέρχι Νικιφόροφ.

«Τέτοιες ενέργειες από το Ιράν θεωρούνται ενέργειες εναντίον της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας και επίσης εναντίον της ζωής και της ευημερίας των Ουκρανών πολιτών», σημείωσε στην ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.