ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Unicef για τον πόλεμο στη Γάζα: «Βλέπω μαζικές απώλειες παιδιών»

Πάνω από 300 νεκροί μόνο σήμερα στη Γάζα

Unicef για τον πόλεμο στη Γάζα: «Βλέπω μαζικές απώλειες παιδιών»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Unicef, Τζέημς Έλντερ έκανε μία ανάρτηση στο Χ για την επανέναρξη των βομβαρδισμών στη Γάζα τονίζοντας ότι τα παιδιά βρίσκονται σε κίνδυνο.

Έκανε έκκληση πως ίσως αν ο κόσμος μπορούσε να δει ποιοι βρίσκονται σε κίνδυνο, όπως δύο μωράκια που έδειξε τον Κχαλέντ και την Χάνα, κάνοντας έκκληση στον κόσμο να προσευχηθεί να είναι ζωντανά στις ημέρες που έρχονται.

Ο εκπρόσωπος τύπου τις τελευταίες ημέρες μιλάει σε όσα κανάλια έχουν συνεργεία στη Γάζα ζητώντας την λήξη των άκριτων βομβαρδισμών και την άμεση «ανθρωπιστική κατάπαυση του πυρός».

Πάνω από 300 νεκροί μόνο σήμερα στη Γάζα

Η Πολιτική Άμυνα της Γάζας ανέφερε στο Al Jazeera ότι οι νεκροί Παλαιστίνιοι από τις αεροπορικές επιδρομές της κατοχής σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας σήμερα ξεπερνούν προς το παρόν τους 300. Χθες ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 700, ενώ 7.000 άτομα αγνοούνται, κατά πάσα πιθανότητα κάτω από ερείπια.

IDF: «Ο αριθμός είναι υπερβολικός και αφορά δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς»

Οι IDF ανέφεραν ότι οι δυνάμεις επιμένουν στην περιοχή του νοσοκομείου Rantisi στο βόρειο τμήμα της λωρίδας, καθώς και με τον προσφυγικό καταυλισμό Jabalya, τη συνοικία Shujaiyeh στην ανατολική πόλη της Γάζας και τη συνοικία Zeitoun στα νότια της πόλης.

Σύμφωνα με τον στρατό, ο αριθμός των θυμάτων που ανέφερε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας της Γάζας μετά το χθεσινό χτύπημα των IDF στη Γάζα είναι υπερβολικός και αφορά επίσης δεκάδες υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς. Οι IDF ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ανώτεροι διοικητές της Χαμάς που επλήγησαν από τις επιθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής η Χαμάς δεν έχει επιβεβαιώσει απώλειες ανώτερων ή υψηλόβαθμων στελεχών, αναφερόμενη σε αυτούς ονομαστικά όπως συνηθίζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.