Άγιοι Ανάργυροι: Δύο οι νεκροί και δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από καταδίωξη (upd)

Το αιματηρό συμβάν ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια - Ένας εκ των νεκρών είναι Αλβανός

Άγιοι Ανάργυροι: Δύο οι νεκροί  και δύο αστυνομικοί τραυματίες μετά από καταδίωξη (upd)

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο αστυνομικοί, είναι ο τραγικός απολογισμός του αιματηρού συμβάντος που ξεκίνησε από τα Κάτω Πατήσια και κατέληξε στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα ξεκίνησαν  με τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια, με αφορμή τον  διαπληκτισμό ανάμεσα σε δύο άνδρες να ξεκινά για ένα τρακάρισμα μεταξύ των αυτοκινήτων τους στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια.

Ο καβγάς πήρε διαστάσεις, με  τον έναν άνδρα να βγαίνει από το όχημα και να πυροβολεί τον οδηγό του άλλου  τραυματίζοντάς τον σοβαρά, ο οποίος  και υπέκυψε αργότερα.

Ο  συνοδηγός σε κατάσταση πανικού από τα πυρά που έπληξαν τον οδηγό βγήκε στον δρόμο, παρασύρθηκε όμως από διερχόμενο όχημα.

Οι δύο, οδηγός και συνοδηγός, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος».

Λίγο αργότερα, ο δράστης της ένοπλης επίθεσης εγκατέλειψε το δικό του αυτοκίνητο και έκλεψε  ένα άλλο φτάνοντας  στους Αγίους Αναργύρους.

Εκεί φτάνοντας στην περιοχή προχώρησε σε ληστεία σε βενζινάδικο!

Στη συνέχεια, η αστυνομία ενημερώθηκε για συμβάν και στην οδό Δημοκρατίας οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον δράστη και αρχίζει η καταδίωξη.

Κατά την καταδίωξη έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών κατά την οποία έπεσε νεκρός ο δράστης, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στον θώρακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.