ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση σε 15χρονο στη Ν.Σμύρνη – Ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου: «Ήταν μαχαιρωμένος με τρεις μαχαιριές στο μηρό»

«Το παιδί ήρθε σε εμάς, απλώς μπήκε στο μαγαζί μας να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες και καλέσαμε την αστυνομία»

Επίθεση σε 15χρονο στη Ν.Σμύρνη – Ιδιοκτήτρια ψητοπωλείου: «Ήταν μαχαιρωμένος με τρεις μαχαιριές στο μηρό»

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 15χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης αγνώστων το βράδυ της Κυριακής έξω από σουβλατζίδικο στη Νέα Σμύρνη, οι οποίοι αφού τον μαχαίρωσαν στο μηρό, κατάφεραν και του απέσπασαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του.

Όπως διευκρίνισε η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου, το περιστατικό δεν έγινε μέσα στο σουβλατζίδικο, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά στην πλατεία της περιοχής και ο 15χρονος πήγε στο ψητοπωλείο για να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αποκάλυψε την ώρα που έγινε η επίθεση στον 15χρονο στο μαγαζί βρισκόταν η κόρη της: «Ήταν μαχαιρωμένος με τρεις μαχαιριές στο μηρό. Έτρεχε αίμα και του δώσαμε τις πρώτες βοήθειες».

Η ίδια είπε πως «το παιδί δεν τα γνώριζε τα παιδιά, εκείνη τη μέρα τα γνώρισε μέσω κάποιου γνωστού τους. Ίσως το παιδί είχε καλό κινητό και του πήραν τα πάντα, κινητό, πορτοφόλι, ό,τι είχε πάνω του».

«Το παιδί ήρθε σε εμάς, απλώς μπήκε στο μαγαζί μας να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες και καλέσαμε την αστυνομία. Το φέρανε στο μαγαζί δύο κορίτσια, που ζήτησε βοήθεια. Μιλούσε το παιδί ήταν καλά, του δέσαμε το πόδι και καλέσαμε την αστυνομία» είπε η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.