ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αποκαλυπτικό βίντεο από την εισβολή των ΟΠΚΕ σε ταβέρνα στην Κρήτη: Συνέλαβαν βίαια πολίτη λόγω της μουσικής! (βίντεο)

Αποκαλυπτικό βίντεο από την εισβολή των ΟΠΚΕ σε ταβέρνα στην Κρήτη: Συνέλαβαν βίαια πολίτη λόγω της μουσικής! (βίντεο)

Την οργή των πολιτών προκάλεσε η εισβολή των ΟΠΚΕ (!) σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου Κρήτης, η οποία έγινε με αφορμή… τη δυνατή μουσική!

Τα προηγούμενα 24ωρα κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε τους πάνοπλους αστυνομικούς να μπαίνουν σε ταβέρνα για να συλλάβουν τον καταστηματάρχη, παρόλα αυτά ένα νέο βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν με βιαιότητα έναν πολίτη που ήταν στην ταβέρνα.

Το εξοργιστικό είναι πως η σύλληψη του πολίτη έγινε γιατί υπήρχαν καταγγελίες από γείτονες πως στη συγκεκριμένη ταβέρνα έπαιζαν δυνατά μουσική, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί μια τέτοια μεταχείριση από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιβάλει αυστηρά πρόστιμα και κυρώσεις σε καταστήματα της εστίασης, ώστε να τους αναγκάσει να τηρήσουν τα αυστηρά μέτρα τα οποία ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Στα βίντεο ακούγονται οι πελάτες της ταβέρνα να αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση και τις δυνάμεις ασφαλείας.

Να υπενθυμίσουμε πως δεν είναι το πρώτο βίντεο που δείχνει βίαιη σύλληψη πολίτη λόγω της… μουσικής, καθώς πριν από περίπου έναν μήνα είχε συλληφθεί μια γυναίκα στη Ρόδο επειδή τραγουδούσε.

Δείτε το νέο βίντεο:

Το πρώτο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Pv62nLG4Krc&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Θυμηθείτε τη σύλληψη της γυναίκας στη Ρόδο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.