ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάρυστος: Προκλητικός και μεθυσμένος Αιγύπτιος αλιεργάτης αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικα κορίτσια!

Κάρυστος: Προκλητικός και μεθυσμένος Αιγύπτιος αλιεργάτης αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικα κορίτσια!

Χαμός προκλήθηκε στο λιμάνι της Καρύστου το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας μεθυσμένος 50χρονος Αιγύπτιος άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε ανήλικα κορίτσια.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, όλα συνέβησαν στις 12 το βράδυ. Ο 50χρονος Αιγύπτιος που μένει στην περιοχή και εργάζεται σε καΐκι, μέθυσε και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια κοριτσιών που βρίσκονταν δίπλα του!

Αμέσως τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν και έσπευσαν στο σημείο καταστηματάρχες που κάλεσαν το Λιμενικό. Ο Αιγύπτιος ήταν προκλητικός και τότε οι καταστηματάρχες άρχισαν να τον χτυπάνε, με τον σάτυρο να σπεύδει στο καΐκι που δουλεύει για να σωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άντρες του Λιμενικού που έφτασαν ανέβηκαν στο καΐκι και συνέλαβαν τον 50χρονο, που είχε κλειδωθεί. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.