ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εννιάχρονος ρομά είχε μαζέψει από κλοπές 50.000 ευρώ

Εννιάχρονος ρομά είχε μαζέψει από κλοπές 50.000 ευρώ

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν σε μεγάλη επιχείρηση σε καταυλισμό ρομά στο Πυρί Θήβας έμειναν άναυδοι, καθώς συνέλαβαν έναν 9χρονο, ο οποίος ως μέλος εγκληματικής ομάδας, είχε κλέψει 50.000 ευρώ.

Ο μικρός συμμετείχε σε πολυμελή ομάδα, η οποία διέπραττε συστηματικά ληστείες και κλοπές στη γέφυρα του Πυρίου και σε σπίτια της ευρύτερης περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, μέλη της ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, είτε πετώντας πέτρες, είτε τοποθετώντας τεχνητά εμπόδια στο δρόμο, αφαιρούσαν από τα θύματα τους χρήματα, κοσμήματα και μικροαντικείμενα και στη συνέχεια διέφευγαν πεζοί.

Από τις αρχές του 2012 διέπραξαν 1 ληστεία και 27 κλοπές και η λεία τους υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ για τη συμμετοχή τους στην εν λόγω ομάδα συνελήφθησαν πέντε άτομα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι ανήλικα και ο μοναδικός ενήλικας 21 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.