ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Συμπλοκή στο λιμάνι της Πάτρας: Λήστεψαν και τραυμάτισαν τρία άτομα – Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συμπλοκή στο λιμάνι της Πάτρας: Λήστεψαν και τραυμάτισαν τρία άτομα – Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς

Αστυνομικοί στην Πάτρα, πέρασαν χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση και τον τραυματισμό τριών ομοεθνών τους, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 9 Νοεμβρίου, απέναντι από το νέο λιμάνι της πόλης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δράστες, μαζί και με άλλους αλλοδαπούς άνδρες, κρατώντας όπλο, μαχαίρια και μεταλλικές ράβδους, πλησίασαν τρεις ομοεθνείς τους, ζητώντας τους το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να τους επιτρέπουν την είσοδο στην λιμενική ζώνη.

Στη συνέχεια, οι τρεις συλληφθέντες, χρησιμοποιώντας πυροβόλο όπλο και μαχαίρι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο από τους αλλοδαπούς στον μηρό και στη γλουτιαία περιοχή, ενώ με την άσκηση σωματικής βίας τραυμάτισαν και τον τρίτο αλλοδαπό.

Κατόπιν, αφαίρεσαν από τους τρεις τραυματίες 550 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν. Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, ενώ βρήκαν σε προσωρινό κατάλυμα που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους συλληφθέντες ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, στον τόπο του περιστατικού ήδη είχαν βρεθεί από το βράδυ της περασμένης Τρίτης δύο κάλυκες πυροβόλου όπλου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.