ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηλιούπολη: Εντοπίστηκε «ξεχασμένο οπλοστάσιο» στο σπίτι του επίορκου αστυνομικού!

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικές αρχές στην Ηλιούπολη

Ηλιούπολη: Εντοπίστηκε «ξεχασμένο οπλοστάσιο» στο σπίτι του επίορκου αστυνομικού!

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα, ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην Ηλιούπολη βρήκε κρίσιμα στοιχεία για τη σοβαρή υπόθεση σωματεμπορίας που είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη και τα οποία δεν είχε ανακαλύψει η ΕΛΑΣ παρά τον «εξονυχιστικό έλεγχο» και την έρευνα στο εν λόγω οίκημα.

Ανάμεσα στα άλλα ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρήκε τσεκούρι, πιστόλια ρεπλίκες, αστυνομικούς φάρους, ασυρμάτους , κάμερες και …μετρητή χαρτονομισμάτων που δεν είχαν περιέργως ανακαλύψει οι ένστολοι ερευνητές του σπιτιού.

Πρόκειται για την υπόθεση 39χρονου αστυνομικού, πρώην φρουρού πολιτικού προσώπου που είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2021 σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη και ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη κι εξέδιδε μία 19χρονη ενώ φαινόταν να σχετίζεται με κυκλώματα σωματεμπορίας κλπ.

Προηγήθηκε καταγγελία της 19χρονης την οποία ο αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της.

Τότε η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωση της είχε αναφέρει ότι είχε ανακαλύψει στο συγκεκριμένο σπίτι τρείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας και κάρτα sim, τρείς κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρό δίσκο και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB). Ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχαν εντοπισθεί τα πλέον κρίσιμα στοιχεία.

Το εντυπωσιακό λοιπόν είναι ότι πριν από τέσσερις ημέρες ο ιδιοκτήτης του άδειου πλέον σπιτιού όπου κρατείτο αιχμάλωτη η 19χρονη, ανακάλυψε μέσα σε αυτό εκτός από τα προαναφερόμενα αντικείμενα πλαστικό γκλοπ, αλεξίσφαιρο γιλέκο, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας ,πλαστικά μαχαίρια , χειροπέδες και κάρτες μνήμης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικές αρχές στην Ηλιούπολη ενώ με βάση τα νέα ευρήματα θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα για την δράση του αστυνομικού που έχει ήδη προφυλακισθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.