ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τροχαίο ατύχημα στο Σύνταγμα – Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Το ατύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας

Τροχαίο ατύχημα στο Σύνταγμα – Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό

Το πρωί της Τετάρτης 1η Δεκεμβρίου, σημειώθηκε νέο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο έλαβε χώρα λίγο μετά τις 06:00 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας.

Ένα όχημα παρέσυρε τον πεζό, κάτω από άγνωστες συνθήκες, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Κατά τις πληροφορίες, ο πεζός έχει σπάσει το πόδι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο διάστημα είχε σημειωθεί ακόμη ένα τροχαίο στο Σύνταγμα, όταν δύο οχήματα παρέσυραν πεζό, ο οποίος, δυστυχώς, έχασε τη ζωή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.