ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιερία: Έφοδος της αστυνομίας σε ”ροζ” μπάρ

Πιερία: Έφοδος της αστυνομίας σε ”ροζ” μπάρ

Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο βάθος ενός καφέ μπαρ σε περιοχή της Πιερίας, «φιλοξενούσε» τις ερωτικές περιπτύξεις των μυημένων θαμώνων με δυο αλλοδαπές γυναίκες οι οποίες εμφανίζονταν ότι εργάζονταν ως σερβιτόρες. Το μυστικό, όμως, μαθεύτηκε γρήγορα… 

Με τις πληροφορίες που είχαν, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κατερίνης οργάνωσαν αιφνιδιαστική επιχείρηση και συνέλαβαν τον 57χρονο υπεύθυνο κατά το νόμο και διευθυντή του καταστήματος, ο οποίος διευκόλυνε με το… αζημίωτο τις ερωτικές συνευρέσεις των πελατών με μια 47χρονη Γεωργιανή και μια 38χρονη Νιγηριανή. Η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ μπαρ δεν βρισκόταν εκεί την ώρα της εφόδου και αναζητείται.

Σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, ενώ βεβαιώθηκαν και υγειονομικές παραβάσεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.