ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στον εισαγγελέα ο 43χρονος για τη δολοφονία στη Ναύπακτο

Στον εισαγγελέα ο 43χρονος για τη δολοφονία στη Ναύπακτο

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Μεσολογγίου οδηγήθηκε ο 43χρονος, ο οποίος φέρεται ως δράστης της δολοφονίας ενός 50χρονου, που βρέθηκε νεκρός χθες στην περιοχή Γρίμποβο της Ναυπάκτου. 

Έπειτα από έρευνες που έκαναν άνδρες του Λιμενικού από τη Ναύπακτο και την Πάτρα, σε συνεργασία με αστυνομικούς από την Ασφάλεια Μεσολογγίου και το τμήμα της Ναυπάκτου, αλλά και τα στοιχεία που συνέλεξαν από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 43χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο 43χρονος και ο 50χρονος είχαν συναντηθεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας σε καφενείο της κοινότητας Δάφνη και για άγνωστο ακόμα λόγο άρχισαν να λογομαχούν. Έπειτα από λίγη ώρα οι δύο άνδρες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο του 43χρονου, με σκοπό σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να συζητήσουν, ώστε να σταματήσει η μεταξύ τους ένταση.

Τελικά έφθασαν με το αυτοκίνητο μέχρι το Γρίμποβο όπου και εκεί όμως συνέχισαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο φόνος. Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο 50χρονος έφερε τουλάχιστον πέντε κτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι. 

Όσον αφορά στα αίτια, οι λιμενικοί ερευνούν το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.