ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Χανιά και Αίγιο

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε Χανιά και Αίγιο

Τα στόματα άνοιξαν στα Χανιά και αποκάλυψαν την ταυτότητα του διακινητή που «έσπρωχνε» ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης στα στέκια των χρηστών της ευρύτερης περιοχής.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. εντόπισαν άμεσα το σπίτι του και εξασφάλισαν ένταλμα για έρευνα.

Ο 42χρονος Έλληνας αιφνιδιάστηκε όταν είδε τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στο κατώφλι του και δεν πρόλαβε να εξαφανίσει το παράνομο εμπόρευμά του.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία με 28 γραμμάρια ηρωίνης, άλλη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης.

Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ ο διακινητής παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στηη πόλη του Αιγίου η πληροφορία ότι δυο Έλληνες επρόκειτο να μεταφέρουν ναρκωτικά στην πόλη σήμανε συναγερμό στην Δίωξη Ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην παλιά εθνική οδό Πατρών– Αθηνών και το σταμάτησαν για έλεγχο στο ύψος του Λόγγου Αιγίου.

Κατά την έρευνα, ανακάλυψαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού μία συσκευασία με 16 γραμμάρια ηρωίνης και συνέλαβαν τους δυο επιβάτες ηλικίας 33 και 36 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατασχέθηκε όπως και τα κινητά τους και 145 ευρώ που είχαν πάνω τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.