ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κεφαλονιά: Άγνωστοι βανδάλισαν σχολείο- Ούρησαν πάνω σε υπολογιστές

Κεφαλονιά: Άγνωστοι βανδάλισαν σχολείο- Ούρησαν πάνω σε υπολογιστές

Διπλή επιδρομή βανδάλων έγινε κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε διθέσιο σχολείο της Κεφαλονιάς.

Μάλιστα, οι δράστες είχαν το απίστευτο θράσος να ουρήσουν επάνω στους υπολογιστές!

Η πρώτη εισβολή έγινε το βράδυ του Σαββάτου και κλήθηκαν αστυνομικοί για να καταγράψουν τις ζημιές που προκάλεσαν οι άγνωστοι δράστες και να πάρουν αποτυπώματα για να τους αναζητήσουν. Μόλις έφυγαν, όμως, οι βάνδαλοι επέστρεψαν το βράδυ της Κυριακής προκαλώντας νέο γύρο καταστροφών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εισβολείς έσπασαν την πίσω πόρτα του σχολείου, έβαψαν με σπρέι στους τοίχους, άδειασαν τους πυροσβεστήρες μέσα στις αίθουσες και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στον εξοπλισμό, κυρίως στους υπολογιστές όπου έκαναν ακόμη και την… ανάγκη τους! Οι βανδαλισμοί έχουν θορυβήσει την τοπική κοινωνία, που ζητά να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.