ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παρεμβαίνει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για το μεγάλο «πάρτι» με τα 1,6 δισ.ευρώ για το μεταναστευτικό

Παρεμβαίνει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου για το μεγάλο «πάρτι» με τα 1,6 δισ.ευρώ για το μεταναστευτικό

Παρεμβαίνει η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητώντας την διερεύνηση των καταγγελιών για το μεγάλο «πάρτι» με τα 1,6 δισ.ευρώ που έχει δώσει η ΕΕ για το μεταναστευτικό και ουδείς γνωρίζει που κατέληξαν, κάτι που εκτός από σωρεία δημοσιευμάτων το είχε καταγγείλει και ο καθ’ύλην αρμόδιος αντιστράτηγος ε.α. Ανδ. Ηλιόπουλος, αποπεμφθείς διευθυντής της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκάλεσαν οι καταγγελίες και τα δημοσιεύματα για κακοδιαχείριση των κονδυλίων για το μεταναστευτικό.

Με την παραγγελία της προς την προϊσταμένη της Οικονομικής Εισαγγελίας Μαριάννας Ψαρουδάκη, η κυρία Ξένη Δημητρίου ζητεί να ερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων αλλά και να ερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα.

Ήδη, η κυρία Ψαρουδάκη κάλεσε για κατάθεση τον αντιστράτηγο ε.α. Ανδ. Ηλιόπουλο, διευθυντή της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων, μετά τις καταγγελίες του στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όπου έκανε λόγο για ένα… χάος.

Ειδικότερα, στη συνέντευξή του ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε σε ενδείξεις κακοδιαχείρισης κονδυλίων από τον κρατικό μηχανισμό αλλά και από ΜΚΟ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήρθε η ώρα να παρέμβουν οι εισαγγελείς.

«Έχει χαθεί ο έλεγχος και είναι ώρα να παρέμβουν εισαγγελείς. Εκείνοι είναι που θα δουν αν υπάρχουν θέματα παραβάσεων των νόμων, και από εκεί και πέρα είναι θέμα των δικαστικών Αρχών για το αν θα τα προχωρήσουν. Εγώ λέω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος. Επικρατεί ένα χάος αυτή τη στιγμή», είχε αναφέρει ο κ. Ηλιόπουλος.

Η αντίδραση Βίτσα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε κάνει λόγο για ψεύδη, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του κ. Ηλιόπουλου. Μάλιστα, ο κ. Βίτσας μιλώντας στο ΑΠΕ άνοιξε τον δρόμο της αποπομπής του Ανδρέα Ηλιόπουλου, υποστηρίζοντας ότι δεν ασκούσε επαρκώς τα καθήκοντά του ως διευθυντής των κέντρων υποδοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.