«Σικάγο» η Αθήνα: Δύο εν ψυχρώ δολοφονίες μέσα σε τρεις ώρες

«Σικάγο» η Αθήνα: Δύο εν ψυχρώ δολοφονίες μέσα σε τρεις ώρες

«Σικάγο» η Αθήνα. Μέσα σε λίγη ώρα, ξημερώματα Πέμπτης, δεύτερος άντρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό πιθανότατα στο κεφάλι, στο Μοσχάτο αυτή τη φορά.

Kαι αν στην πλατεία Βάθης υπάρχει η δικαιολογία ότι είναι επικίνδυνη περιοχή, στο Μοσχάτο δεν υπάρχει. Είναι ένα προάστιο μεγαλοαστών.

Άγνωστοι πυροβόλησαν πισώπλατα έναν Έλληνα ηλικίας 48 χρόνων στην περιοχή του Μοσχάτου. Οι δράστες πλησίασαν το θύμα τους που εργαζόταν σε εταιρεία σεκιούριτι, και τον πυροβόλησαν στην πλάτη και το κεφάλι.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της δολοφονίας 5 κάλυκες από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το θύμα, αλλά και τα κίνητρα των δραστών, πέραν του ότι το θύμα είχε κάποια σχέση με τον «κόσμο της νύχτας».

Νωρίτερα νεκρός έπεσε ένας άνδρας από πυροβολισμούς στην περιοχή της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ακούστηκαν πυροβολισμοί έξω από καφενείο στην οδό Κρήτης 23 στην Ομόνοια. Στο σημείο εντοπίστηκε ένας άντρας αλβανικής καταγωγής, πυροβολημένος στο κεφάλι.

Τον πλησίασαν δύο άτομα και ακολούθησε διάλογος. Ξαφνικά, οι άγνωστοι τράβηξαν όπλο και πυροβόλησαν τον άνδρα στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στο σημείο του περιστατικού έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος καθώς και ένα γεωργιανό προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στον δράστη. Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η υπόθεση να σχετίζεται με την πάντα “βολική” εξήγηση του “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών”, θέλοντας έτσι εμμέσως να πουν ότι αυτό δεν αφορά την ελληνική κοινωνία, αλλά μεμονωμένα επεισόδια μεταξύ εγκληματιών…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.