ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μίλησε» το κινητό της Ελένης Τοπαλούδη – Ποια τηλεφωνήματα βάζει στο «μικροσκόπιο» η αστυνομία (βίντεο)

«Μίλησε» το κινητό της Ελένης Τοπαλούδη – Ποια τηλεφωνήματα βάζει στο «μικροσκόπιο» η αστυνομία (βίντεο)

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί η συσκευή της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη ωστόσο, οι αρχές μέσω της τεχνολογίας, κατάφεραν να διαπιστώσουν πότε και με ποιους μίλησε η φοιτήτρια, λίγο πριν την άγρια δολοφονία της.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οι αρχές γνωρίζουν πλέον με ποιους και πότε μίλησε η άτυχη κοπέλα, πριν την άγρια δολοφονία της αλλά και ποιοι την έψαχναν, πριν και μετά το έγκλημα.

Η κλήση που έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας

Μία κλήση προς το κινητό της, μετά το φονικό, απασχολεί την Αστυνομία τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας δείχνουν ότι στις 27 Νοεμβρίου μιλούσε κυρίως με την καλύτερη φίλη της ενώ από τις 28 του μήνα και μετά, την αναζητούν οι δικοί της άνθρωποι. Στις 30 του μήνα, υπάρχουν 5 κλήσεις από το Διδυμότειχο.

Την 1η Δεκεμβρίου την αναζητάει μια φίλη, που μένει στον ίδιο δρόμο με τον Έλληνα κατηγορούμενο.

Υπήρχε και τέταρτο πρόσωπο στη μοιραία «παρέα»;

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε και τέταρτο πρόσωπο στην «παρέα» που να λειτούργησε ως δόλωμα για την κοπέλα. Ένας άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, που ενέπνεε εμπιστοσύνη στην Ελένη Τοπαλούδη… Αυτό, αναμένεται να αποκαλυφθεί με την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και για τα τηλέφωνα των κατηγορουμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.