ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Τραυματίστηκε 27χρονη από… αδέσποτη μπαλωθιά

Κρήτη: Τραυματίστηκε 27χρονη από… αδέσποτη μπαλωθιά

Μετά τον 57χρονο από το Γάζι Ηρακλείου που δέχθηκε στον ώμο ένα… ουρανοκατέβατο βλήμα την πρωτοχρονιά, ένας ακόμη τραυματισμός από αδέσποτη μπαλωθιά σημειώθηκε στην Κρήτη.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια διασκέδασης σε κέντρο των Χανίων, αλλά δεν το… κατάλαβε αμέσως! Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, άρχισε να νοιώθει αφόρητους πόνους στον γλουτό και πήγε στο νοσοκομείο, όπου έγιναν εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι στο επίμαχο σημείο είχε σφηνωθεί ένα βλήμα πυροβόλου όπλου!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα έμεινε άναυδη ακούγοντας από τους γιατρούς τι είχε πάθει και ότι στάθηκε τυχερή, καθώς η βολίδα θα μπορούσε να της προκαλέσει σοβαρότερο και μόνιμο πρόβλημα. Αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεσή της, κατήγγειλε τον τραυματισμό της στην Ασφάλεια Χανίων που ερευνά για να εντοπίσει τον δράστη του πυροβολισμού.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.